Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - وب سايت فيلم نت نيوز: در سي‌و پنجمين جشنواره جهاني فيلم فجر تعداد قابل توجهي فيلم ايراني حضور دارند که برخي از اين آثار تاکنون اکران نشده و در هيچ جشنواره داخلي به نمايش در نيامده‌اند. بعضي از اين آثار متعلق به کارگردان‌هاي مطرحي هستند که از آن جمله مي‌توان به فيلم‌هاي «دلم مي‌خواد» بهمن فرمان‌آرا، «خانه کاغذي» مهدي صباغ‌زاده، «ملي و راه‌هاي نرفته‌اش» ساخته تهمينه ميلاني، «برگ جان» ابراهيم مختاري و پايان روياها ساخته محمدعلي طالبي اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سي‌وپنجمين جشنواره جهاني فيلم فجر که از 1 تا 8 ارديبهشت ماه برگزار مي‌شود علاوه بر تعداد قابل توجهي از آثار سينماي جهان، ميزبان تعدادي از آثار بلند، کوتاه و مستند ايراني است.

برخي از اين آثار در بخش ملي جشنواره فيلم فجر حضور داشته‌اند و برخي به دلايل مختلف در اين جشنواره حاضر نبوده‌اند.

«سينماي سعادت» (مسابقه بين‌الملل)

فيلم‌هاي نگار، پايان روياها و خانه (ائو) در کنار 12 فيلم بلند خارجي در بخش «سينماي سعادت» (مسابقه بين‌الملل) حضور دارند.

نگار (Negar)

فيلم سينمايي نگار چهارمين ساخته رامبد جوان در بخش سوداي سيمرغ سي‌وپنجمين جشنواره فيلم فجر حضور داشت. نگار فيلمي پليسي، معمامي و جنايي است. رامبد جوان از فيلم نگار به عنوان يکي از لذت‌بخش‌ترين کارهاي کارنامه‌اش ياد کرده است. نگار جواهريان همسر رامبد جوان در اين فيلم نقش اصلي را بازي مي‌کند. رامبد جوان پيش از اين فيلم‌هاي ورود آقايان ممنوع، پسر آدم، دختر حوا و اسپاگتي در هشت دقيقه را کارگرداني کرده است.




نگار جواهريان، محمدرضا فروتن، آتيلا پسياني، افسانه بايگان، ماني حقيقي، عليرضا شجاع نوري، فريبا کامران، اشکان خطيبي و عليرضا آقاخاني بازيگران اين فيلم هستند و در خلاصه داستان آن آمده است: «دختر خانواده‌اي نيمه مرفه و اصيل است. پدر او در يک معامله اقتصادي شکست خورده و به خاطر فشارهاي زياد مرده است. اين تحليلي است که پليس نسبت به مرگ او اعلام مي کند. اما نگار اين تحليل را باور ندارد و … ما به اين ته سيگار رژ لبي مشکوکيم. اما اين به ما کمکي نمي‌کنه!»

پايان روياها (The End of Dreams)

فيلم سينمايي پايان روياها پانزدهمين فيلم سينمايي محمدعلي طالبي است که تاکنون در هيچ جشنواره داخلي حضور نداشته و اين نخستين نمايش اين فيلم است.

فيلمبرداري پايان روياها به طور کامل در شمال کشور انجام شده و کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان تهيه‌کنندگي آن را برعهده داشته است.




نسرين بابايي، مجيد پتکي، اميرحسام رضايي، شيوا فرهادي و آوا درويشي بازيگران پايان روياها هستند.

داستان اين فيلم درباره زندگي يک خانواده جنگل‌نشين است. فرزند کوچک خانواده به خاطر يک بي احتياطي ناخواسته دچار مشکل بزرگي مي‌شود و پدر و مادر او نيز براي نجات کودک همه تلاششان را به کار مي‌بندند.

خانه (ائو)(The Home)

فيلم سينمايي خانه (ائو) نخستين فيلم اصغر يوسفي‌نژاد است. اين فيلم که به زبان آذري ساخته شده در سي‌وپنجمين جشنواره فيلم فجر نظر بسياري از منتقدان را به خود جلب کرد.




رامين رياضي، محدثه حيرت، غلامرضا باقري و صديقه درياني بازيگران اين فيلم هستند.

ماجراي «خانه»(ائو) حول يک وصيت‌نامه مي‌چرخد. مردي از دنيا رفته و همه دور جسد او جمع شده‌اند اما اين جسد از چشم تماشاگر دور نگه داشته‌ مي‌شود. متوفي وصيت کرده که بعد از مرگ، جسد او را در اختيار دانشکده پزشکي براي استفاده علمي قرار دهند اما دخترش شديدا مخالف است.

«جلوه‌گاه شرق» (پانوراماي سينماي کشورهاي آسيايي و اسلامي)

فيلم‌هاي سينمايي برگ جان، آپانديس و خانه کاغذي در کنار 12 فيلم بلند خارجي، 12 فيلم کوتاه خارجي و 3 فيلم کوتاه ايراني در بخش «جلوه‌گاه شرق» (پانوراماي سينماي کشورهاي آسيايي و اسلامي) حضور دارند.

برگ جان (Leaf Of Life)

فيلم سينمايي برگ جان دومين فيلم سينمايي ابراهيم مختاري پس از فيلم زينت است که موفقيت‌هاي جهاني بسياري داشت‌.

تدوين اين فيلم سينمايي توسط ميثم مولايي صورت گرفته و بهزاد عبدي موسيقي آن را ساخته و صداگذاري آن توسط اميرحسين قاسمي انجام شده است.




اين فيلم براي حضور در سي‌وپنجمين جشنواره فيلم فجر پذيرفته نشد.

سعيد پورصميمي، مهدي احمدي، مريم مقدم، سجاد تابش، سحر سلحشور بازيگران برگ جان هستند.

آپانديس (Appendix)

آپانديس نخستين ساخته بلند سينمايي حسين نمازي است که در سي‌و پنجمين جشنواره فيلم فجر پذيرفته نشد. مقصود جباري تهيه‌کنندگي اين فيلم را بر عهده داشته است.

فيلم آپانديس اثري اجتماعي است و وقايع روز اجتماع در آن روايت مي‌شود. فيلم در بيمارستان مي‌گذرد و از اين لوکيشن خاص که پر از اضطراب و نگراني است به مسائل جامعه اشاره دارد.




آنا نعمتي، اميرعلي دانايي، رضا اکبرپور، سيمون سيمونيان، پرديس منوچهري، مرجان مومني، محمدعلي کياني، جمشيد بهادري، مرتضي علي عباس ميرزايي بازيگران فيلم آپانديس هستند.

تدوين فيلم توسط عماد خدابخش و صداگذاري فيلم را آرش قاسمي انجام داده‌اند. پيام آزادي موسيقي فيلم را در دورتموند آلمان ساخته است و اصلاح رنگ آن در استوديو نور با مديريت اوژن سيد اشرفي انجام شده است.

خانه کاغذي (Paper House)

فيلم سينمايي خانه کاغذي فيلمي از مهدي صباغ‌زاده است که موفق نشد به سي‌وپنجمين جشنواره فيلم فجر راه يابد و براي نخستين‌بار در جشنواره جهاني فيلم فجر اکران مي‌شود. مهدي صباغ‌زاده فيلمنامه خانه کاغذي را همراه با خسرو نقيبي و علي مسعودي‌نيا نوشته است.




پرويز پرستويي، تينا پاکروان، ثريا قاسمي، ستاره اسکندري، مهدي پاکدل، عليرضا کمالي، حسين پاکدل، محسن قاضي مرادي، ارد زند، شقايق فراهاني بازيگران خانه کاغذي هستند.

خانه کاغذي فضايي همچون فيلم ماندگار خانه خلوت دارد با اين تفاوت که قصه آن امروزي‌تر و منسجم‌تر است.

داستان اين فيلم درباره پدر و دختر روزنامه‌نگاري است که همپاي هم کار مي‌کنند و هيچ کدام به خاطر ديگري ازدواج نکرده‌اند. دختر در يک نشريه کار مي‌کند و پدر هم بعد از مدتي دوباره دست به قلم مي‌شود.
«نمايش‌هاي ويژه» (مرور بر آثار و بزرگداشت‌ها)

فيلم‌هاي سينمايي دلم مي‌خواد و فراري در کنار 12 فيلم بلند خارجي در بخش «نمايش‌هاي ويژه» (مرور بر آثار و بزرگداشت‌ها) حضور دارند.

دلم مي‌خواد (I Want to Dance)

فيلم سينمايي دلم مي‌خواد هشتمين فيلم بلند سينمايي بهمن فرمان‌آرا به نويسندگي اميد سهرابي و تهيه‌کنندگي علي تقي‌پور و محصول سال 1392 است و به‌رغم پشت سر گذاشتن تمامي مراحل فني از حضور در سي‌وسومين جشنواره فيلم فجر بازماند و گروه سازنده اين فيلم سينمايي چشم به اکران آن به نوروز 94 دوختند که اين اتفاق نيز با‌توجه به ترافيک اکران فيلم‌هاي جشنواره فيلم فجر رخ نداد و فيلم فرمان‌آرا، همچنان در کمد باقي ماند و در سي‌وپنجمين جشنواره فيلم فجر هم حضور نداشت.




بهمن فرمان‌آرا بعد از گذشت نزديک به 9 سال از فيلم قبلي‌اش فيلم سينمايي دلم مي‌خواد را ساخت که اين فيلم اولين سه‌گانه زندگي است که فرمان‌آرا، پس از سه گانه مرگ، آن را مقابل دوربين برد.

اين فيلم در ابتداي روزهاي توليد خود با عنوان دلم مي‌خواد برقصم فيلمبرداري شد و پس از پايان فيلمبرداري عوامل سازنده آن تصميم گرفتند تا عنوان فيلم را به دلم مي‌خواد تغيير دهند.

دلم مي‌خواد داستان مردي است که در شهري زندگي مي‌کند که اغلب مردمش افسرده و ناراحت هستند. او بر اثر اتفاقي دچار مشکلي مي‌شود. مشکل اين گونه است که گاهي موسيقي خاصي به ذهنش متبادر مي‌شود و او را مجبور به حرکات موزون مي‌کند و اين اتفاق ناخودآگاه، مشکلات خاصي برايش به وجود مي‌آورد.

در خلاصه داستان اين فيلم آمده است: بهرام فرزانه نويسنده‌اي است که مدت‌هاست نمي‌تواند داستان بنويسد. ناگهان بر اثر يک تصادف اتومبيل، آهنگي در ذهنش تکرار مي‌شود که او را به رقص مي‌آورد. همين اتفاق شوق نوشتن را در او بر مي‌انگيزد.

رضا کيانيان، مهناز افشار، محمدرضا گلزار، رضا بهبودي، ندا مقصودي، پيام دهکردي، صابر ابر، رويا نونهالي، علي سرابي، بهناز جعفري، فرزين صابوني، سحر دولتشاهي، احمد ساعتچيان، مريم شيرازي، سياوش چراغي‌پور و مرتضي زارع بازيگران اين فيلم هستند.

فِراري (Ferrari)

فيلم سينمايي فِراري بيستمين ساخته عليرضا داوودنژاد است که در بخش سوداي سيمرغ سي‌وپنجمين جشنواره فيلم فجر حضور داشت و سيمرغ بلورين بهترين بازيگر نقش اول مرد (محسن تنابنده)، سيمرغ بلورين ويژه هيئت داوران، سيمرغ بلورين بهترين فيلمنامه (کامبوزيا پرتوي) و سيمرغ بلورين بهترين صدابرداري (پرويز آبنار) را از آن خود کرد.

اين فيلم توليد سال 1394 است که کامبوزيا پرتوي نويسندگي، جهانگير کوثري تهيه‌کنندگي و هدايت فيلم پخش آن بر عهده دارند.




فِراري يک فيلم اجتماعي است که به گفته سازندگان آن با رويکرد آسيب‌شناسي جامعه و قشرهاي مختلف و عوامل خودشيفتگي کاذب و عدم تناسب زندگي بين طيف‌هاي متفاوت با قهرمان خود گلنار به دل شهر مي‌زند.

محسن تنابنده، ترلان پروانه، سيامک صفري، سيما تيرانداز، رضا داوودنژاد، محمدرضا داوودنژاد، رضا کيانيان، اقدس سعادت رضايي، علي داوودنژاد، کاميار نيازناک، سجاد سپهري شکيب، احمد ياوري شاد، ميترا تبريزي، علي رستگاري، حسن کريم خان زند ديگر بازيگران اين فيلم هستند.

در خلاصه داستان فيلم فِراري آمده است: گلنار (ترلان پروانه) در پي يافتن يک ماشين فراري قرمز به تهران مي آيد تا شايد به آرزوهاي خود برسد. نادر (محسن تنابنده) با آگاهي از موقعيت گلنار تلاش مي کند او را به واقعيت هاي زندگي برگرداند اما…

«فيلم‌هاي کلاسيک مرمت شده»

خانه خدا ساخته جلال مقدم، يک اتفاق ساده ساخته سهراب شهيدثالث و ناخدا خورشيد ساخته ناصر تقوايي سه فيلم ايراني هستند که توسط فيلمخانه ملي ايران ترميم شده‌اند و در کنار 7 فيلم خارجي ترميم شده در اين بخش به نمايش درمي‌آيند.

خانه خدا

خانه خدا فيلمي مستند به کارگرداني و نويسندگي جلال مقدم ساخته سال 1345 است.

اين فيلم درباره مراسم حج و مراحل گوناگون آن است. زائراني با سنين متفاوت و از نژادها و کشورهاي مختلف، از راه هوا و خشکي و دريا، به عربستان سعودي مي‌آيند و مناسک حج را به جا مي‌آورند و پس از پايان آن، به کشورهايشان باز مي‌گردند.

يک اتفاق ساده

يک اتفاق ساده فيلمي به کارگرداني سهراب شهيدثالث و نويسندگي مشترک شهيدثالث اميد روحاني، سهراب شهيدثالث ساخته سال 1352 است.




اين فيلم برنده جايزه منتقدان بين‌المللي جشنواره جهاني فيلم تهران شده است.

در خلاصه داستان اين فيلم آمده است: دانش‌آموزي به نام محمد زماني به درس و تذکرهاي معلم توجهي ندارد و هميشه با عبور از ريل قطار به مدرسه مي‌رود.

محمد زماني، آنه محمد تاريخي، حبيب اله سفريان، هدايت اله نويد و مجيد بقايي بازيگران فيلم يک اتفاق ساده هستند.

ناخدا خورشيد

فيلم سينمايي ناخدا خورشيد فيلمي جنايي محصول سال 1365 ايران به نويسندگي و کارگرداني ناصر تقوايي است و بازيگراني همچون داريوش ارجمند، علي نصيريان، سعيد پورصميمي و پروانه معصومي در آن به ايفاي نقش پرداخته‌اند.

اين فيلم يکي از بهترين آثار سينماي ايران و برداشت آزادي از داستان داشتن و نداشتن ارنست همينگوي استکه در آب‌هاي خليج فارس روي مي‌دهد و به تمام معنا داستان‌گو است.




در خلاصه داستان اين فيلم آمده است: خواجه ماجد، ناخدا خورشيد را لو مي‌دهد و بار قاچاق لنج ناخدا به آتش کشيده مي‌شود. دلالي به نام فرحان که مي‌خواهد چند فراري سياسي را از مرز آبي عبور دهد وارد بندر مي‌شود. او با ناخدا خورشيد تماس مي‌گيرد. ناخدا که احتمال مي‌دهد لنجش را مصادره کنند با فرحان همکاري مي‌کند و چند مرد را که ظاهراً در ترور حسنعلي منصور دست داشته‌اند به آن سوي آب مي‌رساند. پس از آن چند تبعيدي نيز از فرحان مي‌خواهند که اسباب فرار آنان را فراهم کند. ناخدا اين بار نيز با اکراه به اين ماجرا کشيده مي‌شود. تبعيدي‌ها پيش از فرار خواجه ماجد و مباشرش را مي‌کشند و مرواريدهاي او را مي‌ربايند. فرحان و ملول دستيار ناخدا نيز کشته مي‌شوند و در نزاع خونيني که ميان تبعيدي‌ها و ناخدا درمي‌گيرد، همگي از پاي در مي‌آيند.

ناخدا خورشيد در پنجمين جشنواره فيلم فجر برنده سيمرغ بلورين بهترين بازيگر نقش اول مرد (داريوش ارجمند) و لوح زرين بهترين بازيگر نقش دوم مرد (سعيد پورصميمي)، نامزد سيمرغ بلورين بهترين بازيگر نقش دوم مرد (فتحعلي اويسي)، سيمرغ بلورين بهترين کارگرداني (ناصر تقوايي)، سيمرغ بلورين بهترين فيلم (محمدعلي سلطان‌زاده، هارون يشايائي)، سيمرغ بلورين بهترين فيلمبرداري (مهرداد فخيمي) و سيمرغ بلورين بهترين موسيقي متن (فريدون ناصري) بوده است. همچنين ناصر تقوايي در سال 1988 براي ساخت فيلم ناخدا خورشيد برنده يوزپلنگ برنزي چهل‌ويکمين جشنواره بين‌المللي فيلم لوکارنو شده است.

«سايه‌هاي ترس» (سينماي وحشت)

فيلم سينمايي زار تنها فيلم ترسناک ايراني است که در کنار 6 فيلم خارجي ديگر در بخش «سايه‌هاي ترس» (سينماي وحشت) حضور دارد.

زار (Zar)

فيلم سينمايي زار نخستين ساخته نيما فراهي است که تهيه‌کنندگي آن را امير پورکيان بر عهده داشته است.




اين فيلم تابستان سال گذشته در ژانر وحشت و بر اساس يک تجربه‌ي واقعي ساخته شده و داستان زوج جواني است که در دوران ماه عسل ميزبان دوستان‌شان در شمال کشور مي‌شوند، ويلاي محل سکونت‌شان، گذشته خوفناکي دارد و آنها، ناخودآگاه درگير ماجراهاي هولناکي مي‌شوند.

محمدرضا غفاري، حديث ميراميني، ميثاق زارع، ساناز صفايي، سينا سهيلي و آنا همتي، عسل هاشمي، اميرحسين عشق آبادي وسمانه کاوندي بازيگران اين فيلم هستند.

نيما فراهي پيش از اين فيلم کوتاه خلسه را کارگرداني کرده است و زار اولين تجربه­‌ي فيلم بلند اوست.

بازار

31 فيلم بلند داستاني يوآ (آناهيد آباد)، ويلايي‌ها (منير قيدي)، نگار (رامبد جوان)، ملي و راه‌هاي نرفته‌اش (تهمينه ميلاني)، مادري (رقيه توکلي گرد فرامرزي)، ماجراي نيمروز(محمدحسين مهدويان)، ماجان (رحمان سيفي‌آزاد)، لينا (رامين رسولي)، کوپال (کاظم ملايي)، فراري (عليرضا داوودنژاد)، شنل (حسين کندري)، سارا و آيدا (مازيار ميري)، زار (نيما فراهي)، دلم مي‌خواد (بهمن فرمان‌آرا)، خفه‌گي (فريدون جيراني)، خاطرات پاييزي (علي فخر موسوي)، حريم شخصي (احمد معظمي)، تابستان داغ (ابراهيم ايرج‌زاد)، پايان روياها (محمدعلي طالبي)، بيوگرافي (فاطمه ثقفي)، بيست و يک روز بعد (سيد محمدرضا خردمندان)،بي‌سايه (ابوالفضل صفاري)، برگ‌جان (ابراهيم مختاري)، آگوست (ماريا ماوتي، محمد اسفندياري، احمد زايري)، آپانديس (حسين نمازي)، آباجان (هاتف عليمرداني)، ائو (اصغر يوسفي‌نژاد)، ايستگاه اتمسفر (مهدي جعفري)، ايتاليا-ايتاليا (کاوه صباغ‌زاده)، انزوا (مرتضي‌علي عباس‌ميرزايي) و خانه کاغذي(مهدي صباغ‌زاده) در بخش نمايش‌هاي بازار سي‌و پنجمين جشنواره فيلم فجر حضور دارند.

از ميان اين آثار 7 فيلم يوآ، ملي و راه‌هاي نرفته‌اش، لينا، خاطرات پاييزي، حريم شخصي، بي‌سايه و آگوست آثاري هستند که در بخش ملي جشنواره سي‌وپنجم حضور نداشته و در ساير بخش‌هاي جشنواره جهاني فيلم فجر نيز نيستند.

يه وا

فيلم سينمايي يه وا با نام قبلي کارواجار اولين ساخته آناهيد آباد دستيار و برنامه ريز با سابقه سينماي ايران است که به تهيه‌کنندگي تقي عليقلي‌زاده با مشارکت بنياد سينمائي فارابي و مرکزسينماي ملي ارمنستان توليد شده است و با تصميم هيات انتخاب در سي و پنجمين جشنواره فيلم فجر حضور نداشت که موجب اعتراض آناهيد آباد و حواشي در اين رابطه شد، زيرا آباد مي‌گفت از دفتر جشنواره با او تماس گرفته و گفته‌اند فيلمش پذيرفته شده اما پس از اعلام اسامي فيلم‌ها به او گفته‌اند فيلمت براي حضور در جشنواره جهاني مناسب‌تر است.




در خلاصه داستان فيلم آمده است: يه وا زني 34 ساله ، که به اتهام قتل شوهرش تحت پيگرد قانوني است. او براي حفاظت از دخترش فرار را پيشه کرده به محل دور دستي پناه ميبرد و به ناچار در محل جديد مجبور به مقابله با مسائل و دشواري‌ها شده رودروي آئينه اي بنام زندگي مي‌شود…

در اين فيلم هنرپيشگان شاخص ارمنستان همچون نارينه گريگوريان، شانت هوانيسيان، سرگي توماسيان، ورژ کاسوني، مارجان آوديسيان، روزا آويديسوا و … حضور دارند.

اين فيلم با تصميم هيات انتخاب در سي و پنجمين جشنواره فيلم فجر حاضر نخواهد بود.

ملي و راه‌هاي نرفته‌اش

فيلم سينمايي ملي و راه‌هاي نرفته‌اش هجدهمين فيلم تهمينه ميلاني است و محمد‌نيک‌بين تهيه‌کنندگي آن را بر عهده دارد.




ميلاد کي مرام، ماهور الوند، السا فيروزآذر، جمشيد هاشم پور، افسر اسدي، جمشيد جهانزاده کشکولي، فرزانه نشاط خواه، ستاره اسکندري، سارا خوئيني ها، فلور نظري، مسعود فروتن بازيگران اين فيلم هستند.

در خلاصه داستان فيلم ملي و راه‌هاي نرفته‌اش آمده است: ملي و هزار راه نرفته داستان دختري جوان و کم تجربه به نام «مليحه» است که با ازدواجي نادرست و بدون رضايت خانواده با جواني به نام سيامک (با بازي ميلاد کي مرام) دچار مشکلاتي مي‌شود.

لينا

فيلم سينمايي لينا ساخته رامين رسولي به تهيه‌کنندگي مسعود نيکنام‌ پيرزاده و سياوش حقيقي است.




لينا به عنوان يک پروژه بين‌المللي مشترک فيلمسازي بين ايران، افغانستان و هلند، نخستين تجربه کارگرداني فيلم بلند رامين رسولي است که نويسندگي آن را خود برعهده داشته است.

حسيبا ابراهيمي، مژگان قره‌خوانلو، سودابه غبيشاوي، شهاب شادابي و قاسم ميرزا کريمي از بازيگران اين فيلم هستند.

لينا داستاني را با رويکرد اصلي دوستي ميان ملت ايران و افغانستان روايت مي‌کند. قرار است 90 درصد اين فيلم سينمايي در تهران و بخش کوتاهي از آن در هلند فيلمبرداري شود.

خاطرات پاييزي

فيلم سينمايي خاطرات پاييزي به کارگردانى على فخرموسوى و تهيه‌کنندگى سيدامير سيدزاده با بازى نازنين احمدى شاهپورآبادى به‌عنوان نقش اول زن همراه با بازيگرانى از اروپاى شرقى، پنجمين حضور جهانى خود را در جشنواره جهانى فجر ايران تجربه مى‌کند.




فيلم سينمايي خاطرات پاييزي پيش از اين فيلم افتتاحيه جشنواره بين‌المللي Dream City 2016 بوده و در جشنواره بين‌المللي کرونا کارپات 2016 حضور داشته و موفق به کسب جايزه ارکيده طلايي و فيلم منتخب مردمي از جشنواره ترنُپيل 2016 اکراين شده است.

خاطرات پاييزي محصول مشترک ايران، چک و اوکراين است که توسط ويلهلم کرتيو سنتر (جمهوري چک) و افرند فيلم آريا (ايران) با همکاري اُپتيما فيلم (اوکراين) ساخته شده است. فيلمنامه خاطرات پاييزي را کاترين تورچانيکووا، علي فخرموسوي و ويکتور ويلهلم بر اساس داستاني از علي فخر موسوي نوشته‌اند.

اين فيلم عاشقانه‌اي ضد جنگ است و قصه دختري را به تصوير مي‌کشد که خانه و خانواده‌اش مورد حمله و تجاوز گروه‌هاي تروريستي قرار گرفته است؛ او که آواره‌گي، نابينايي و حتي از دست دادن قدرت تکلم را تجربه مي‌کند در نهايت مي‌تواند آرامش و عشق را در گوشه‌اي ديگر از دنيا در کنار مردمي که خود آسيب ديده از جنگ هستند، بيابد.

نازنين احمدي شاهپورآبادي، الکساندر ايگناتوشا، دِميترُ لِنارتوويچ، تاتيانا يوريکووا، گالينا يابلونسکا و نَظَر رِگوش بازيگران اين فيلم هستند.

بي‌سايه

فيلم سينمايي بي‌سايه سومين فيلم ابوالفضل صفاري است که فيلمنامه آن را به صورت مشترک با سجاد افشاريان نوشته است.




بي‌سايه يک فيلم جاده‌اي است و اکثر لوکيشين‌هاي اين فيلم در تمامي لوکيشن‌هاي اين فيلم در شهر يزد و خارج از شهر فيلمبرداري شده است.

روشنک گرامي به عنوان بازيگر نقش اصلي زن در اين فيلم حضور دارد و پژمان بازغي و نادر فلاح بازيگران اصلي اين فيلم هستند.

بي سايه توليد مشترک ايران و آلمان است و داستان موسسه‌اي توريستي را روايت مي‌کند که قرار است گروهي از جهانگردان را به تماشاي زيباترين غروب آفتاب ايران ببرند.

آگوست

فيلم سينمايي آگوست ساخته سه کارگردان جوان به نام‌هاي احمد زائري، محمد اسفندياري، ماريا مواتي است و اولين اکران جهاني را در جشنواره جهاني فجر دارد.

در خلاصه داستان اين فيلم آمده است: ويليام سرباز آمريکايي از موقعيتي سخت در زندان ابوغريب به کمپ موقت نظاميان آمريکايي در بيابان هاي عراق منتقل شده وسعي در فراموشي گذشته دارد. او ديدبان کريس، اسنايپراست و اين موقعيت را آسان تر از شرايط گذشته مي داند. چرا که اسنايپر احتياج به بازجويي ندارد. اما از نظر کريسکار اسنايپر سخت تر از کار بازجوست چرا که بدون بازجويي بايد قضاوت کند.

اين فيلم در بخش زيتون‌هاي زخمي جشنواره که به مسائل و مشکلات جنگ و بحران‌هاي سوريه مي‌پردازد نيز حضور دارد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۸۳۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک ایرانی از کشتی المپیک کنار گذاشته شد | تنبیه فوری فدراسیون جهانی

به گزارش همشهری آنلاین اتحادیه جهانی کشتی، محمد مصلایی پور، رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی، مدرس اتحادیه جهانی و داور المپیکی ایران را از لیست داوران المپیک پاریس کنار گذاشت.

مصلایی پور چند روز پیش از حضور در مسابقات قهرمانی آسیا خودداری کرد و پس از آن نیز اتحادیه جهانی او را از چرخه داورانی که شانس قضاوت در المپیک را دارند، کنار گذاشت.

طبق اعلام اتحادیه جهانی کشتی ۳ داور درجه المپیکی ایران شامل کامران سلطانی زاده،‌ نیما صادقی و مهدی بشیر زاده برای قضاوت در مسابقات جهانی کسب سهمیه المپیک در استانبول ترکیه دعوت شدند اما مصلایی پور به این رقابت ها دعوت نشد تا شانس حضور در المپیک را از دست بدهد.

کد خبر 847333 برچسب‌ها ویژه ورزشی کشتی

دیگر خبرها

  • حضور نیکی کریمی و حامد بهداد در جمع داوران جشنواره فیلم اقوام
  • رایزن فرهنگی پشت‌ِ میزنشین نمی‌خواهیم / سرانجام ساخت فیلم سینمایی درباره اقبال لاهوری
  • «اتاق فرار» پرمخاطب‌ترین بسته فیلم کوتاه «هنر و تجربه»
  • «اتاق فرار» پرمخاطب‌ترین بسته فیلم کوتاه «هنر و تجربه» شد
  • فیلم سینمایی تاریخی اقتباسی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود
  • فیلم سینمایی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود/ برگزاری نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای سام کلانتری
  • یک ایرانی از کشتی المپیک کنار گذاشته شد | تنبیه فوری فدراسیون جهانی